Home Improvements – Build, Repair, Design And Maintenance Blogs

Mencondongkan Texas Hold’Em di Texas adalah Rindu Besar

Mencondongkan Texas Hold’Em di Texas adalah Rindu Besar – Bermain Perlumbaan Freeroll Racke Bukan Alasan untuk Bermain Poker Buruk

Jika anda bertanya kepada ramai pemain mahir, mereka mungkin memberitahu anda bahawa Texas Hold’em adalah antara yang paling sukar untuk dikalahkan sejak beberapa tahun kebelakangan iniĀ  https://valentinocucinaitaliana.com/ .

Apabila anda mula bermain, anda akan menemui seseorang yang tahu apa yang anda lakukan lebih baik daripada anda. Tetapi, kini semua orang sudah mahir dalam mengetahui tentang kemungkinan besar, perkara luar dan maklumat lain yang tersembunyi sebelum ini.

Ia mengerikan, tetapi ia juga boleh menjadi sangat bermanfaat. Sebaliknya, anda tidak perlu berbuat banyak tetapi benci apabila ikan cuba memberitahu kesalahan yang anda lakukan.

Hanya menunggu masa sehingga mereka melakukan kesilapan yang sama. Walau bagaimanapun, kali ini fikir mereka tidak akan bernasib baik.

Jika seseorang dilihat terpincang-pincang dari bawah pistol, ia boleh menjadi petanda bahawa mereka lemah. Jika anda tinggal cukup lama di bilik poker dalam talian, anda mungkin melihat ini berlaku berkali-kali.

Amat seronok melihat pemain tersandung dan kemudian memihak kepada kenaikan gaji. Perkara yang terbaik ialah apabila mereka merungut tentang dibesarkan seperti tidak pada mereka (maafkan saya). .

Sememangnya, anda perlu sedar bahawa lemas mereka mungkin sesuatu yang anda tidak nampak akan datang. Pemain yang buruk akan sering terperangkap dengan kad tinggi mereka sehingga mereka lupa bahawa mereka dikuasai secara mutlak.

Ini membawa kita ke satu lagi perkara penting. Sesetengah orang tidak suka idea mencari rezeki daripada berjudi. Tiada sebab untuk. Walau bagaimanapun, pemain kompulsif yang suka memuatkan semula boleh menyebabkan mereka gagal.

Perjudian terpulang kepada setiap individu. Ia mungkin kelihatan tumpul, tetapi berapa kali anda mendengar profesional poker mengeluh tentang “berada di atas kecondongan” mereka? Orang-orang ini lebih cenderung untuk memanggil permainan apabila mereka “dikuasai sepenuhnya”, tanpa mengira otak mereka memberitahu mereka sebaliknya. Ini boleh menyebabkan banyak panggilan buruk dan juga kehilangan wang.

Adalah idea yang baik untuk tidak bermain jika kecondongan anda teruk. Adalah dinasihatkan supaya anda berhenti bermain jika tabiat berbelanja anda berlebihan.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *